Over ons

Habovo Afbouw is specialist op het gebied van afbouw. We zijn uw partner voor woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. We zijn erkend door de Stichting Afbouwkeur en VCA* gecertificeerd.

Betrokken partner
Habovo Afbouw is voor aannemers een betrokken partner. We worden graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken, zodat we mee kunnen denken met de aannemer. Hieruit ontstaat een advies over het materiaalgebruik, de werkwijze, de planning en de afstemming met andere partijen. De medewerkers van de Habovo Groep komen allemaal uit de bouwwereld en hebben veel kennis en expertise. We denken als een aannemer, dat is onze specialiteit. Habovo Afbouw is gevestigd in IJsselmuiden.

 Onze werkwijze     

  1. Na de kennismaking bekijken we samen de mogelijkheden en geven we advies. Ook geven we een inschatting van de kosten. Wilt u met ons verder? Dan maken we graag een gespecificeerde offerte.
  2. We laten u weten waar u financieel aan toe bent. Onze calculator berekent wat een bouwproject gaat kosten. Dit wordt berekend op basis van de kosten van bouwmaterialen, machines en het aantal werknemers die aan het project gaan werken. Onze medewerkers op het kantoor organiseren het werk en bereiden de werkzaamheden voor. We stellen een deskundig team samen, die afgestemd is op uw project.
  3. Na de calculatie en werkvoorbereiding wordt het project overgedragen aan de uitvoerder. Die coördineert en begeleidt alle fases in het project vanaf dat moment. Hij is het aanspreekpunt en stuurt de medewerkers aan. De uitvoerder overlegt met het hoofd van de productie, de opdrachtgever en de andere partijen die op de bouwplaats werken.
  4. Het project is klaar en wordt opgeleverd. Een mooi moment! We lopen alles samen na en er is altijd ruimte voor opmerkingen of vragen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Habovo Afbouw is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland en bestaat uit veertien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, inclusief tegelwerken. Daarnaast verzorgen we metsel- en steigerwerk. Bezoek onze showrooms waar we graag advies geven over keukens, sanitair, tegels, raam- en vloerbekleding.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?
Ondernemingen Habovo Groep

Samen maken we het af